Dr. Paul Lohmann е производител на минерални соли, базиран в Германия. В двата завода на компанията се произвеждат повече от 400 различни минерални соли, в над 5000 разновидности. От края на 19-ти век Dr. Paul Lohmann бележи стабилен ръст и снабдява клиентите си по целия свят с минерални соли с различно приложение – както фармацефтично, така и хранително и техническо.

Agakim е фамилна компания. Фабриката е разположена в Адана, Турция, на няколко километра от Средиземно море, с достъп до останалата част на света чрез международното пристанище Мерсин. Водещ производител на полимерни емулсии и лепила.

Alfa Kimya е млада и динамична компания, основана през 1981 година и преструктурирана през 1999 година с ново име. Фирмата произвежда алкидна смола, важна суровина за производството на бои. Алкидните смоли се използват широко в производството на декоративни и индустриални бои, бои за мебели и лакове.

Schwegmann е основана през 1951 година в Бон. Производствената гама включва добавки за лакове и бои, химикали за печатарството и филтрираща техника.

ALBA Aluminiu е румънски производител на алуминиеви пигменти и пасти, използвани както в лако-бояджиството, така и за производство на газобетон и други строителни материали.

TODA – водещ производител на железооксидни пигменти в Китай с годишен капацитет над 55 000 тона. Производството е разделено в пет серии – универсална, строителна, лако-бояджийска, микронизирана и специална. Заводът е стандартизиран по система за качество ISO9001 и за опазване на околната среда ISO14001.

Everzinc е световен лидер в производството на цинк с три продуктови линии: фин цинков прах, цинков оксид и цинкови прахове за батерии. Индустриалните операции са позиционирани в Белгия, Холандия, Норвегия, Китай и Малайзия. Повече от 85 000 тона рециклируеми материали се преработват в 8 завода, за да обслужват клиенти по целия свят.

Innospec е независим производител на добавки за горива, специализирани химикали за промишлеността и битовата химия.

Hiper Cast е млада компания, започнала дейността си през лятото на 2015 година. Основана е от група професионални предприемачи с повече от 30-годишен опит в сферата на гъвкавите фолиа.

Flexpol е производител на BOPP и CPP (CAST) фолио. Компанията е основана през 1996 година и бързо се разраства и заема водеща позиция в сектора си. Разполага с производствени линии от най-висок клас, осигуряващи високото качество на продукцията, известно в цяла Европа.

Sumer Plastik е турски производител на гъвкави фолиа, основан през 1965 година под името TACIRLER HOLDING. Компанията разполага с 12000 кв.м. закрити мощности в Истанбул, в които се произвеждат над 35000 тона фолио годишно.

В областта на гъвкавите фолиа Фатокем ЕООД представлява:

– SUPER FILM
– POLYPLEX
– POLIBAK
– SUMER PLASTIK
– FLEXPOL
– ALUPOL
– CASFIL
– HIPER CAST
– POLINAS

COIM / Novacote Flexpack е вторият най-голям производител в света на лепила за каширане на гъвкави опаковки.
Polyplex е шестият по големина производител на полиестер в света. Компанията снабдява с различни видове гъвкави фолиа над 1700 клиента в 75 страни .

Запитване към„Фатокем“ ООД

  Офис

  гр. София 1404
  бул. „Гоце Делчев“
  бл. 24 А, вх. Г, ет. 1, ап. 73

  телефони:
  +359 2 958 58 24
  +359 2 958 73 56

  факс:
  +359 2 958 64 32

  e-mail: fatokem@fatokem.com

  Складова база

  София 1513, с. Локорско, Стопански двор
  GPS координати: 42.790921 N / 23.442465 E